←  ورود به صفحه ثبت نام ازدواج دانشجویی

تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 1397/01/01 تا 1398/09/30 مي باشد.

– ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می باشد.

– در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد.

– دانشجويان تا يك هفته  پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتراستاني مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

– در دانشگاه هايي كه دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به رابط فرهنگي دانشگاه كه از طرف ستاد ازدواج تعيين شده و یا دبیرخانه ازدواج دانشجویی در استان مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

– مدارك لازم جهت تاييد: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و كارت ملي زوجين، اصل كارت دانشجويي

– دفاتر نهاد شايسته است حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تائيد يا رد ثبت نام در سايت اقدام نمايند.

– ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائيد ثبت نام مقدور مي باشد.

– مهلت ثبت نام تا 30 آذر ماه 1398 مي باشد.

مطلب قبلیمراسم جشن آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج)
مطلب بعدیبرگزاری جلسه اول جشنواره آموزشی به سوی بی نهایت

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید