بسم الله الرحمن الرحیم

انقلاب، هرچه دشمن دارد و دشمنی دارند، به طور طبیعی در مقابل سپاه پاسداران، صف بسته اند و حضور دارند. چون سپاه، پاسدار انقلاب است.(مقام معظم رهبری، ۲۴/۶/۱۳۷۸)

در روزهایی که گذشت، دشمن آشکار نظام جمهوری اسلامی ایران، باردیگر بر طبل پرهیاهوی دشمنی کوبید و ویژگی ذاتی جنایتکارانه خود را که حمایت از تروریستهاست به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، همواره یکی از پایه های مهم قدرت و اقتدار ملی ایران اسلامی است و دشمنی بدخواهان نظام و انقلاب با این نهاد رسمیِ بسیار موثر، که تاکنون با فداکاری های بسیار در جبهه های مختلف جهاد در عرصه های ملی و فرا ملی مانع تحقق رویاهای آنان شده و به ویژه در مهار و شکست پدیده شوم تروریست سازمان یافته داعش نقش اساسی و تاریخی در منطقه ایفا نموده بدیهی است.

همانگونه که بیش از این نیز، بارها و بارها سایر ارکان قدرت ملی ما، یعنی رفاه ملی ، امنیت ملی و ارزش های اساسی،  با تجاوز نظامی هشت ساله؛ حمایت از اقدامات تروریستی گروه ها؛ تحریم های سنگین و شدید اقتصادی و تهاجم فرهنگی به ارزش هاو… مورد تهدید قرارگرفته و همواره دشمنان زورگو، سودجو، متجاوز و مستکبر در دستیابی به اهداف خود ناکام مانده اند، در این توطئه نیز نه تنها نخواهند توانست آسیبی به این نهاد مهم انقلابی و نظام جمهوری اسلامی وارد نمایند بلکه همچون گذشته، تهدید یکی از ارکان قدرت ملی، موجب وحدت و انسجام و هم افزایی همه ارکان خواهد شد .

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شیراز، ضمن محکوم نمودن اقدام رئیس جمهور مستکبر آمریکا در قراردادن نام “سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ” در فهرست گروه های تروریستی، اعلام می دارد که درجامه عمل پوشاندن به آیه شریفه « و اعدّو لهم ماستطعتم من قوّه » برای حمایت و پشتیبانی علمی و فنی از همه اجزاء نظام جمهوری اسلامی ایران و از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش قهرمان جمهوری اسلامی ایران از هیچ گونه کوششی فروگذار نخواهد کرد و ما نیز خود را پاسدار انقلاب اسلامی و ارزش های آن می دانیم.

مطلب قبلیتلاوت مجلسی قرآن کریم(سه شنبه های قرآنی)
مطلب بعدیسه شنبه های قرآنی (با موضوع شهادت)

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید